Pravno obvestilo

Uvod

Spletno mesto je za namen tega obvestila pojem, ki zajema spletno mesto na naslovu www.mfokus.si (v nadaljevanju: spletno mesto).

Vsebina spletnega mesta

Vse vsebine, ki se nahajajo na spletnem mestu so informativnega značaja in služijo predvsem informiranju. Časnik Finance, d.o.o. se obvezuje, da bo storilo vse, kar je v njegovi moči, da bodo podatki na spletnem mestu resnični, zanesljivi in kakovostni. S tem pa ne odgovarja za morebitne tipkarske napake in za zamude ter pomanjkljivosti pri vnašanju ažurnih podatkov.

Zaščita avtorskih pravic

Spletno mesto je izključna last Časnik Finance, d.o.o. Uporabnikom ni dovoljena uporaba dokumentov, slik, besedil in drugih podatkov, ki so del tega spletnega mesta.

Zaščita zasebnosti

Ob prvem obisku spletnega mesta se na vaš računalnik shrani “piškotek”. Piškotki so majhne datoteke, ki se naložijo na vaš računalnik z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje. Kot večina spletnih mest vam poskušamo s piškotki zagotoviti boljšo, hitrejšo in varnejšo izkušnjo. Več o vrstah piškotkov si lahko preberete s klikom na zavihek Piškotki v nogi spletne strani.

Varstvo osebnih podatkov

Časnik Finance, d.o.o. se zavezuje, da bo s podatki, ki jih bodo preko spletnega mesta posredovali uporabniki, ravnala v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Časnik Finance, d.o.o. bo osebne podatke obdelovala na podlagi zakona ali osebne privolitve uporabnika. Posredovane osebne podatke bomo uporabili izključno za vnaprej določene namene potrjene s strani uporabnika.

Zunanje povezave

Del spletnega mesta so tudi povezave na spletne strani, ki niso del našega spletnega mesta. Za vsebino na teh spletnih strani Časnik Finance, d.o.o. ne odgovarja.

Sprememba pogojev

Časnik Finance, d.o.o. si pridržuje pravico do spreminjanja teh pogojev brez predhodnega opozorila. Spremembe začnejo veljati takoj, ko so objavljene.

Zaključek

Z vstopom na spletno mesto soglašate, da ste seznanjeni in se strinjate z vsemi zgoraj navedenimi pogoji.

Ljubljana, 25. marec 2015